Do sada ste meso pohovali tako što uvaljate u brašno, jaja, pa prezle. Sada umesto prezli koristite tost hleb koji ste isekli na kockice. Rezultata je neverovatan.

Sastojci:

  • 2 pileća filea
  • 2 čena belog luka
  • 30 g crnog luka
  • 2 jajeta
  • so i biber
  • 1 kašika vorčester sosa
  • 1 kašika limunovog soka
  • 4-6 kriški tost hleba
  • 3 kašike kukuruznog skroba

Priprema:

Meso isecite na kockice, pa posolite i pobiberite. Dodajte 1 jaje, vorčester sos, limunov sok, mleveni beli luk, seckani crni luk, dobro sjedinite i ostavite pola sata da se marinira.

Isecite koru hleba i narežite tost hleb na kockice. Izvadite piletinu iz marinade, uvaljajte u skrob, a zatim umočite u umućeno jaje i na kraju obložite hlebom. Pržite u zagrejanom ulju 5-6 minuta.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Izvor: stvarukusa.rs