Do sada ste meso pohovali tako što uvaljate u brašno, jaja, pa prezle. Sada umesto prezli koristite tost hleb koji ste isekli na kockice. Rezultata je neverovatan.
Sastojci:
- 2 pileća filea
- 2 čena belog luka
- 30 g crnog luka
- 2 jajeta
- so i biber
- 1 kašika vorčester sosa
- 1 kašika limunovog soka
- 4-6 kriški tost hleba
- 3 kašike kukuruznog skroba
Priprema:
Meso isecite na kockice, pa posolite i pobiberite. Dodajte 1 jaje, vorčester sos, limunov sok, mleveni beli luk, seckani crni luk, dobro sjedinite i ostavite pola sata da se marinira.
Isecite koru hleba i narežite tost hleb na kockice. Izvadite piletinu iz marinade, uvaljajte u skrob, a zatim umočite u umućeno jaje i na kraju obložite hlebom. Pržite u zagrejanom ulju 5-6 minuta.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus