Predlog za ručak.
Sastojci:
- 60 g maslaca
- 400 g pilećeg belog mesa
- 1/2 kašičice soli
Za povrće:
- 60 g maslaca
- 300 g mešanog povrća
Za bešamel:
- 100 g maslaca
- 40 g brašna
- 500 ml mleka
- 100 g kačkavalja
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica mirođije
Priprema:
Meso isecite na šnicle. Otopite maslac i ispržite šnicle. Zatim izvadite meso, pa otopite maslac ponovo i poređajte povrće.
Napravite bešamel tako što ćete otopiti masla, pa dodajte brašno i pržite minut. Zatim dodajte vrelo mleko (prokuvano) i konstantno mešajte. Dodajte so i kockice kačkavalja i mešajte dok se sve ne sjedini.
Meso prelijte bešamelo, a pored poslužite povrće.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: recepti.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus