Fantstičan predlog za ručak, ako vas mrzi da kuvate. Umesto predloženog povrća možete koristiti ono po vašem ukusu.
Sastojci:
- 350 g kus-kusa
- 600 ml bujon od povrća
- 3-4 špargle
- 50 g svežeg spanaća
- so, biber
- ostali začini po želji
Priprema:
Skuvajte kus kus prema uputstvu na kesici, ali kuvajte u bujonu od povrća (nekih 500 ml). Na ulju propržite isečenu papriku, špargle i spanać, možete dodati još neko povrće ako volite. U gotov kus kus dodajte proprženo povrće. Začinite po želji.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem