Fantstičan predlog za ručak, ako vas mrzi da kuvate. Umesto predloženog povrća možete koristiti ono po vašem ukusu.
Sastojci:
- 350 g kus-kusa
- 600 ml bujon od povrća
- 3-4 špargle
- 50 g svežeg spanaća
- so, biber
- ostali začini po želji
Priprema:
Skuvajte kus kus prema uputstvu na kesici, ali kuvajte u bujonu od povrća (nekih 500 ml). Na ulju propržite isečenu papriku, špargle i spanać, možete dodati još neko povrće ako volite. U gotov kus kus dodajte proprženo povrće. Začinite po želji.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus