1. Krastavac oprati, oljuštiti, odstraniti seme i iseckati na kockice. Paradajz oprati, očistiti, iseckati. Luk oljuštiti i sitno iseckati, sa krastavcem i paradajzom sipati u činiju.
2. Sok od limuna pomešati sa solju, biberom i uljem, umešati u povrće.
3. U dva odvojena tanjira sipati brašno i prezle. Jaja umutiti u dubokom tanjiru i začiniti biberom.
4. Sa sira odseći koricu, pa svaki režanj uvaljati u brašno, jaja i prezle, tako da sa svih strana bude pokriven masom za pohovanje.
5. Šnicle od sira sa svake strane po tri minuta pržiti na masnoći zagrejanoj na umerenoj temperaturi. Staviti na tople tanjire, služiti sa pripremljenom salatom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus