1. Pileća krilca očisiti, oprati i osušiti. Premazati ih dobro solju, biberom i alevom paprikom. Zagrejati dobro ulje u tiganju, pa krilca sa svake strane oko 10 minuta pržiti dok ne dobiju zlatnosmeđu boju. Ostaviti ih da se malo ohlade.
2. Zagrejati rernu na 250 stepeni. Pomešati kečap sa nekoliko kapi tabaska i time dobro namazati krilca sa svake strane.
3. Položiti krilca jedno pored drugog na podmazan roštilj u rerni i staviti ispod posudu za skupljenje masnoće. Na srednjoj rešetki peći oko 10-15 minuta dok ne postanu hrskavi i braon.
4. U međuvremenu u maloj činiji pomešati sveži sir sa izrendanim renom i pavlakom dok ne postane krem. Začiniti solju i biberom. Oprati celer, očistiti i iseći na komade, dugačke 15 cm. Servirati hrskava krilca sa sosom od svežeg sira i celerom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus