1. Paprike ispeći, oljuštiti i očistiti od semena (možete da koristite već pečene crvene paprike).
2. Od sitnog sira MOJA KRAVICA KUHINJICA, jaja i usitnjenog belog luka napraviti smesu i u nju dodati soli po ukusu i kašiku brašna.
3. Time napuniti paprike, poređati ih u nauljen pleh i peći dok ne porumene.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus