1. U staklenu ili keramičku posudu sipajte limunov sok, kim i papriku pa dodajte jagnjeće šnicle.
2. Ostavite ih da se mariniraju desetak minuta. Potom ih ispecite na gril-tiganju, po pet minuta sa svake strane.
3. Stavite ih na tanjir i pokrijte folijom.
4. Leblebije ocedite i isperite; filete paprika nasecite na tanke trake, a luk na tanke kolutove. Beli luk izgnječite ili što sitnije iseckajte.
5. U tiganju zagrejte ulje i tri minuta dinstajte luk, dodajte beli luk i sirće, pa dinstajte još minut. Time prelijte lebelbije i papriku pa pažljivo promešajte.
6. Poslužite s pečenim jagnjećim šniclama, a za potpun obrok dodajte i povrće ispečeno u rerni.
Posni čokoladni kolač sa marmeladom
Kako da napravite potaž od bundeve
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem