Belo meso iseći na tanke šnicle i izlupati. U mleveno meso dodati krišku potopljenog hleba u mleku pa dobro iscesiti, zatim jaje, bibera malo mlevenpog, soli, 1 k.k. aleve paprike, sitno seckan crni i beli luk i sve rukama dobro izjednačiti


Sastojci:

300 gr ml. mesa 1 okrajak hleba u mleku 1 jaje biber, so aleva paprika 1 glavica crnog luka 3 čena belog luka par pilećih grudi 100 gr suve pančete ili suve slanine

Pileće meso koje ste izlupali dobro posoliti i pobiberiti i tanje rasporediti mleveno meso po njemu.

Po želji možete staviti i po 1 kuvano jaje. Stranice saviti pa lepo saviti u rolnicu. Tako uraditi i sa preostalim mesom.

Meso uviti u tanko sečenu pančetu ukoliko nemate stavite po njemu suvu slaninu.

Peći na 200 stepeni C oko 40-45 min da lepo porumeni.. Naš ručak je gotov .Uživajte u svakom zalogaju. Prijatno dragi moji!

Video recepta: