1. Tikvicu i patlidžan operite i isecite na manje komade. Crni i beli luk očistite i sitno iseckajte. 


Sastojci:

1 tikvica

1 patlidžan

1 veći crni luk

1 šargarepa

3 čena belog luka

1 šolja paradajz soka

2 kašike paradajz sosa

so,biber

pola kašike suvog bosiljka

2.  U tiganju zagrejte ulje, stavite usitnjen crni luk propržite oko pet minuta, uz stalno mešanje. Dodajte tikvice, patlidžan, paradajz sok i pire i beli luk.

3. Posolite i pobiberite, dodajte bosiljak i kratko prodinstajte. Sipajte malo vode i kuvajte na srednjoj temperaturi oko 15 minuta. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/