Ukoliko vam je ponestalo ideja šta da kuvate danas, mi vam pomažemo i predstavljamo odličan recept
Sastojci:
4 svinjske šnicle
4 liske sira
pola glavice crnog luka
pola kašike suvog začina
kašičica kečapa
2 dl vode
malo ulja
Priprema:
Šnicle izlupati tučkom za meso i poređati u vatrostalnu posudu namazanu uljem. Preko svake staviti lisku sira.
U posudi izmešati iseckan luk, vegetu, kečap i vodu, pa dobro promešati. Preliti preko poređanih šnicli i peći oko 30 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Po potrebi dodajte još vode tokom pečenja, ukoliko ispari. Nakon pečenja malo protresite pleh, da se rastopljen sir i preliv lepo rasporede, pa vratite u rernu na još desetak minuta.
Poslužite uz pire krompir, testeninu ili grilovano povrće. Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: stil
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem