Ukoliko vam je ponestalo ideja šta da kuvate danas, mi vam pomažemo i predstavljamo odličan recept

Sastojci:

4 svinjske šnicle

4 liske sira

pola glavice crnog luka

pola kašike suvog začina

kašičica kečapa

2 dl vode

malo ulja

Priprema:

Šnicle izlupati tučkom za meso i poređati u vatrostalnu posudu namazanu uljem. Preko svake staviti lisku sira.

U posudi izmešati iseckan luk, vegetu, kečap i vodu, pa dobro promešati. Preliti preko poređanih šnicli i peći oko 30 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Po potrebi dodajte još vode tokom pečenja, ukoliko ispari. Nakon pečenja malo protresite pleh, da se rastopljen sir i preliv lepo rasporede, pa vratite u rernu na još desetak minuta.

Poslužite uz pire krompir, testeninu ili grilovano povrće. Prijatno!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: stil