Ukoliko vam je ponestalo ideja šta da kuvate danas, mi vam pomažemo i predstavljamo odličan recept
Sastojci:
4 svinjske šnicle
4 liske sira
pola glavice crnog luka
pola kašike suvog začina
kašičica kečapa
2 dl vode
malo ulja
Priprema:
Šnicle izlupati tučkom za meso i poređati u vatrostalnu posudu namazanu uljem. Preko svake staviti lisku sira.
U posudi izmešati iseckan luk, vegetu, kečap i vodu, pa dobro promešati. Preliti preko poređanih šnicli i peći oko 30 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Po potrebi dodajte još vode tokom pečenja, ukoliko ispari. Nakon pečenja malo protresite pleh, da se rastopljen sir i preliv lepo rasporede, pa vratite u rernu na još desetak minuta.
Poslužite uz pire krompir, testeninu ili grilovano povrće. Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: stil
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus