Ukoliko želite sami da ih pripremite, pratite jednostavan i zanimljiv recept zahvaljujući kojem ćete uživati u jedinstvenom ukusu peciva.
Sastojci:
400 g glatkog brašna
1/2 kašike šećera
Priprema:
Pre nego što krenete sa pripremom smese, oslobodite radnu površinu i napravite dovoljno mesta kako bi mogli oblikovati željene oblike. Uzmite sve sastojke i napravite smesu koja treba odstajati pokrivena oko sat vremena. Pre toga dodajte ulje i pokrijte smesu krpom.
Nakon što je isteklo potrebno vreme uzmite testo i krenite oblikovati peciva kako god vama odgovara. Možete raditi šta želite, važno je da na kraju ukus bude onakav kakvom ste se nadali, dok će se obliku najviše veseliti deca.
Kada ste napravili željeni oblik, vreme je da pripremite posudu za pečenje u koju ćete poslagati kuglice od testa. Kada ste dodali ulje poslažite peciva i zagrejte rernu na 200 stepeni. Peciva je potrebno peći sve dok ne dobiju lepu rumenu boju. Tada ćete biti sigurni da su pečena.
Peciva kada su gotova treba ostaviti sa strane dok se malo ne ohlade kako bi ih mogli jesti.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: savjetnica.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus