Potrebno vam je:
1 kilogram mladog krompira
1 litar mleka
2 kašike seckane mirođije (ili peršuna)
Krompir očistite i poređajte u vatrostalnu činiju. Prelijte ga mlekom, u koje ste naseckali mirođiju. Dodajte vegetu i sipajte preko krompira. Stavite u zagrejanu rernu da se peče.
Kad krompir omekša, dodajte maslac i protresite posudu da krompirići budu u mleku. Kad mleko uvri, izvaditi ga i služiti odmah.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: budoar.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus