Potrebno je:
1 pakovanje tankih kora za pitu
3 jaja
1 dl ulja
2 dl mleka
200 g kačkavalja
300 g viršli
3 kašike brašna
so po ukusu
malo senfa
Pročitajte i: Pica rolat
Priprema:
Umutiti fil: jaja, ulje, mleko, so, kačkavalj, brašno
Koru presaviti na pola, pa na jednu polovinu namazati fil, koji je prethodno dobro umućen. Preko fila ređati viršle, pa premazati senfom i urolati. Tako sve dok se materijal ne potroši. Ako ostane fila može se premazati odozgo. Urolane viršle staviti da se peku na 220 stepeni oko 20 minuta. Služiti uz jogurt ili mleko.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem