Potrebno je:
1 pakovanje tankih kora za pitu
3 jaja
1 dl ulja
2 dl mleka
200 g kačkavalja
300 g viršli
3 kašike brašna
so po ukusu
malo senfa
Pročitajte i: Pica rolat
Priprema:
Umutiti fil: jaja, ulje, mleko, so, kačkavalj, brašno
Koru presaviti na pola, pa na jednu polovinu namazati fil, koji je prethodno dobro umućen. Preko fila ređati viršle, pa premazati senfom i urolati. Tako sve dok se materijal ne potroši. Ako ostane fila može se premazati odozgo. Urolane viršle staviti da se peku na 220 stepeni oko 20 minuta. Služiti uz jogurt ili mleko.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus