Potrebno je:
1 pakovanje tankih kora za pitu
3 jaja
1 dl ulja
2 dl mleka
200 g kačkavalja
300 g viršli
3 kašike brašna
so po ukusu
malo senfa
Pročitajte i: Pica rolat
Priprema:
Umutiti fil: jaja, ulje, mleko, so, kačkavalj, brašno
Koru presaviti na pola, pa na jednu polovinu namazati fil, koji je prethodno dobro umućen. Preko fila ređati viršle, pa premazati senfom i urolati. Tako sve dok se materijal ne potroši. Ako ostane fila može se premazati odozgo. Urolane viršle staviti da se peku na 220 stepeni oko 20 minuta. Služiti uz jogurt ili mleko.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: stvarukusa.rs
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Gusta čorba sa piletinom i njokama
Pržena svinjetina, koja uz 1 trik postaje meka poput putera
Najbolja čokoladna torta sa višnjama