1. Umutite jaja, dodajte jogurt, griz, ulje i prašak za pecivo. Polovinom te smese premažite 4 kore, jednu, preko druge, a petu premažite kečapom, narendajte pola kačkavalja, pola šunke i malo origana. Uvijte u rolat. Na isti način napravite i drugi rolat, samo što ćete i petu koru tanko premazati smesom od jaja, narendajte ostatak kačkavalja i šunke.
2. Rolate odozgo premažite kašikom ulja i malo od smese sa jajima. Pospite susamom i pecite pola sata na 220 stepeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus