Pred letnju sezonu žene se zagledaju u ogledalo i uočavaju posledice zimskog perioda. Međutim, višak kilograma se lakše rešava nego upornost celulita.

Estetski, priznaćemo, nije najlepši prizor za oko.

Zato vam predlažemo da svoju ishranu svedete na obroke bogate vlaknima, voćem i povrćem... Unos proteina je takođe važan na dnevno nivou.

Postoje, ipak, namirnice koje zaista "prže" celulit, zahvaljujući svojim nutritivnim vrednostima. Drage dame, obogatite svoj dnevni meni:

Evo kako da smršate pomoću ananasa

Grejpfrut

Preporučuje se da ovu voćku konzumirate pre svakog obroka, dokazano smanjuje masne naslage: Neki tvrde da se doseže i do dramatičnog gubitka kilograma.

Ananas

Kako da smršate 4kg za samo 7 dana?

Anans je voće koje usporava proces starenja, a delotvoran je u zahtevnim dijetama za mršavljenje. On sprečava retenciju vode i deluje proteolitički.

Đumbir

Ova ljuta biljka ima neverovatno dejstva na tvrdokorni i uoprni celulit. Pokušajte da makar jednom dnevno "isperete" svoj organizam čajem od đumbira i bićete iznenađeni rezultatima, vidno!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/