Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UKUSAN I BRZ RECEPT ZA RUČAK: Šareni pilav sa piletinom i pečurkama

Pirinač je povrće koje je prisutno u mnogim svetskim kuhinjama, a gotovo nema čoveka koji ga ne voli.

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

Pirinač je veoma zahvalan za pripremu, brzo se sprema, a načini pripreme su mnogobrojni. Evo kako ga možete spremiti da bude ukusan i zdrav.

Sastojci

300 g pirinča

začin

biber

1 glavica crnog luka

200 g šampinjona

2 struka praziluka

3 šargarepe

pileće meso

Pročitajte i: Kako spremiti dobar posni pilav

Način pripreme

Propržiti sitno iseckan luk, dodati očišćen pirinač i pržiti, dodati začin, biber i pileće meso. Doliti šolju supe i poklopljeno dinstati na tihoj vatri. U drugoj posudi izdinstati praziluk isečen na kolutove, kao i šargarepu i šampinjone. Doliti šolju supe, dodati začin i ostaviti da se kuva. Posle 15 minuta, dodati pirinač piletini i po potrebi još malo supe, pa staviti u rernu da se peče desetak minuta.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: krstarica.com

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti