Magazin National Geographic u izdanju Adria Media Grupe, ponovo je osvojio priznanje “Best Edit” za najbolju lokalnu produkciju, u konkurenciji svih međunarodnih redakcija ovog prestižnog časopisa.
Ovo priznanje dodeljuje se lokalnim izdanjima magazina National Geographic, a kriterijum je pravljenje reportaže u skladu sa najvišim žurnalističkim standardima po kojima je ovaj brend i poznat.
Srpskom izdanju magazina National Geographic, koji izlazi od 2006. godine, ovo priznanje doneo je foto-esej Marije Đoković o rudarkama u rudnicima Srbije. Ova priča prvi je angažman Marije Đoković za časopis National Geographic Srbija.
"Iako sa sobom ne nosi nikakvu materijalnu nagradu, priznanje "Best Edit" za najbolju lokalnu priču imponuje i motiviše nas. S obzirom na to da smo i ranije dobijali ovo priznanje za reportaže i naslovne strane, raduje me činjenica što možemo da odgovorimo najvišim standardima i što publici u Srbiji možemo da ponudimo kvalitetan sadržaj", ovim povodom kaže Igor Rill, glavni urednik časopisa.
Novi, martovski, broj časopisa National Geographic na kioscima će se naći 3. marta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus