Dakle, recept za ovu neodoljivu supicu je vrlo jednostavan. Sastojci koji su vam potrebni ne razlikuju se od onih koji su vam potrebni za klasičnu supu sa knedlama, s tom razlikom što ćete koristiti heljdino brašno.
Ostalo je na vama da proizvolno spremite supu, recimo, od junetine.
Pogledajte i Kako da napravite najukusnije knedle za supu
Heljdino brašno stavite u vrelu vodu i posolite. Neka se kuva na tihoj vatri, zatim prelijte formirane knedle maslacem.
Prijatno uz novi ukus knedli.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus