Ovaj gusti napitak lak za pripremu kojeg sami možete napraviti, u praksi se pokazao kao izuzetno delotvoran. Zbog svojih sastojaka obezbeđuje organizmu neophodnu energiju i izgrađuje nesalomiv imunološki sistem koji je presudan u borbi protiv različitih bolesti.
Pogledajte i Ruski narodni lek za jačanje imuniteta i bolje varenje
Nakon konzumiranja ovog zdravog prirodnog antibiotika moći ćete reći zbogom brojnim upalama i infekcijama koje mogu da naruše naše zdravlje. Veoma je važno da se pridržavate recepta i da ne izostavljate niti jedan sastojak.
SASTOJCI
700 mililita jabukovog sirćeta
1/4 šolje belog luka, sitno iseckanog
1/4 šolje crnog luka, sitno iseckanog
2 sveže ljute papričice
2 kašike narendanog rena
2 kašike kurkume
3 kašike meda
PRIPREMA
Sve sastojke stavite u jednu posudu, osim jabukovog sirćeta. Kada sastojke dobro izmešate stavite ih u teglu. Zatim u teglu dodajte jabukovo sirće, dobro je zatvorite i sve dobro promešajte. Teglu stavite na mračno i hladno mesto da odstoji narednih 14 dana. Kada prođe taj period, napitak procedite kroz gazu. Konzumirajte ga svaki dan u vidu jedne kašike. Ova količina će biti dovoljna da vas zaštiti od uticaja različitih bakterija i infekcija. Nemojte previše da brinete zbog malo ljućeg ukusa jer je upravo to element koji ovom prirodnom leku daje snagu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: menshealth.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus