SENF S JOGURTOM ILI KISELOM PAVLAKOM - ukusan sos za salate i bareno povrće.
SENF SA ZAČINSKIM BILJEM – koliko mu je izražajna boja, toliko je intenzivna i aroma. Idealan je za pripremu dresinga i uz pečenu ribu.
KRUPNO MLEVENI SENF – poznat i kao rotisor, svaki vrhunski kuvar i gastronom preporučuje ga za mariniranje mesa.
SENF S PARADAJZOM – umutite ga sami sa pasiranim sušenim paradajzom i šećerom. Izvrstan je dodatak uz meso koje se kratko prži ili peče na visokoj temperaturi.
SENF S BUNDEVOM – austrijski specijalitet, profinjeno ljut. Uglavnom se koristi kao začin supama ili uz šunku. Senf je sjedinjen sa pečenom bundevom u razmeri i sa začinima po ukusu.
SENF S KOKOSOM – egzotični sos, savršeno ide uz ražnjice od piletine ili ćuretine.
SENF S MEDOM I ZOVOM – blag i nežan sa dodatkom malo cveta zove, služite ga uz pečeni sir i oduševite goste.