Za ovaj recept potpunog čišćenja jetre, pa i čitavog organizma, od velikog značaja je da suvo grožđe bude organsko.
Zrna ne treba da budu ni suviše mekana, ni suviše tvrda.
U posudi natopite suvo grožđe toplom vodom i ostavite da odstoji oko 10 minuta. Posle toga pod mlazom vode operite suvo grožđe.
Potom, grožđe potopite u vodu sobne temperature. Ostavite da odstoji 24 sata, a potom konzumirajte sok i suvo grožđe svako jutro.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem