Za ovaj recept potpunog čišćenja jetre, pa i čitavog organizma, od velikog značaja je da suvo grožđe bude organsko.
Zrna ne treba da budu ni suviše mekana, ni suviše tvrda.
U posudi natopite suvo grožđe toplom vodom i ostavite da odstoji oko 10 minuta. Posle toga pod mlazom vode operite suvo grožđe.
Potom, grožđe potopite u vodu sobne temperature. Ostavite da odstoji 24 sata, a potom konzumirajte sok i suvo grožđe svako jutro.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus