Tahebo biljka bila je najjači lek kod Indijanaca, a mnogi naučnici su i dokazali njenu lekovitost. Biljka se pokazala kao vrlo delotvorna kod leukemije, alergija, raka, depresije i nesanice.

Čaj od taheba može uzrokovati neke neželjene pojave s početka konzumiranja, ali simtomi ubrzo nestaju i dozu treba adaptirati individualno.

Pročitajte o indijskim začinima koji leče sve vrste raka.

Čaj se pravi od korena biljke koja se prelije vrelom vodom. Kada odstoji par minuta može se konzumirati. U litar vode dovoljna je jedna supena kašika biljke tahebo.

Za neka teža oboljenja koriste se dve kašike u hladnu vodu i to se kuva do ključanja. Pije se nekoliko puta dnevno po šolja čaja.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/