Tahebo biljka bila je najjači lek kod Indijanaca, a mnogi naučnici su i dokazali njenu lekovitost. Biljka se pokazala kao vrlo delotvorna kod leukemije, alergija, raka, depresije i nesanice.
Čaj od taheba može uzrokovati neke neželjene pojave s početka konzumiranja, ali simtomi ubrzo nestaju i dozu treba adaptirati individualno.
Pročitajte o indijskim začinima koji leče sve vrste raka.
Čaj se pravi od korena biljke koja se prelije vrelom vodom. Kada odstoji par minuta može se konzumirati. U litar vode dovoljna je jedna supena kašika biljke tahebo.
Za neka teža oboljenja koriste se dve kašike u hladnu vodu i to se kuva do ključanja. Pije se nekoliko puta dnevno po šolja čaja.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem