Sastojci:
- 400 ml kondenzovanog mleka
- 500 ml slatke pavlake
- 200g bele čokolade
- 100 g mlevenog kokosa
- 100 g seckanih badema
Priprema:
U posudu stavite kondenzovano mleko i slatku pavlaku. Mutite mikserom između 5 do 8 minuta, dok ne dobijete čvrstu kremu. Otopite čokoladu na laganoj vatri i pazite da se ne zgrudva. Lagano umešajte čokoladu, kokos i mlevene bademe u kremu od mleka i pavlake. Posudu stavite u zamrzivač na nekoliko sati.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: zadovoljna
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus