1.Pileće belo meso iseći na kockice i propržiti na polovini ulja, da porumeni. Izvaditi rešetkastom kašikom na tanjir. Dodati ostatak ulja i na njemu propržiti luk, pa dodati šampinjone isečene na listove ili bukovače isečene na komadiće, i sve dinstati dva-tri minuta. Zatim dodati šargarepu isečenu na tanje kolutove i pirinač, pa ponovo pržiti oko pet minuta, uz stalno mešanje.
2.Dodati meso i supu (ili u 1 litar ključale vode staviti kocku za supu i sačekati da se rastvori), začiniti i promešati, pa presuti u vatrostalnu posudu ili dublji pleh. Staviti u rernu zagrejanu na 250 stepeni. Posle 15 minuta smanjiti temperaturu na 200 stepeni i peći još oko 45 minuta dok pirinač ne postane mek i sva tečnost ne ispari. Poslužiti toplo, uz zelenu salatu ili salatu od rukole.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus