Sve sastojke stavite u dublju posudu i sameljite ih štapnim mikserom. Povrće možete samleti sitnije ili krupnije-u zavisnosti od potrebe.
Takođe, mešavinu začina možete napraviti i u mlinu za kafu, tj. samleti sve sastojke.
Količine soli i šećera možete, takođe, menjati ili izostaviti.
Pripremljenu mešavinu začina čuvajte u teglici.
Suvo povrće možete pronaći u većim supermarketima ili prodavnicama zdrave hrane.
Izvor: Domaćica za vas
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus