1. Iseckati luk na kockice. Sušenu papričicu očistiti od semenki i iseći na tanke tračice. Meso oprati, posušiti i iseći na kockice. Ispržiti ga na ulju, posoliti i pobiberiti. Dodati luk, đumbir i papričicu i krčkati 3 minuta.
2. Dodati korijander, kim, karanfilić, paradajz i kiselo mleko. Krčkati oko 45 min.
3. Služiti uz basmati pirinač i šargarepu narendanu na dugačke rezance.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus