1. Crni luk sitno iseckati i staviti da se prži na ulju, zajedno sa mlevenim mesom. Posoliti, pobiberiti i dinstati dok meso ne bude poluprženo.
2. Krompir oljuštiti i iseći na tanje krugove.
3. U podmazanu tepsiju (đuveč) poređati pola isečenog krompira, staviti meso, zatim drugu polovinu krompira i preliti prelivom: umutiti jaja, dodati kiselu pavlaku, pa viljuškom sjediniti, i na kraju dodati mleko. Posoliti po ukusu.
4. Peći u rerni zagrejanoj na 180 stepeni C oko sat vremena.
Izvor: Kod bake u gostima
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus