1. U šerpi izdinstajte isečenu šargarepu, dodajte meso, biber i začin. Kad je meso prodinstano dodajte seckani paradajz i paradajz pire.
2. Ogulite krompir i isecite ga na kriške.
3. U vatrostalnu posudu poređajte red krompira, preko stavite očišćen pirinač i posolite. Preko toga stavite izdinstano meso s lukom i mrkvom, a zatim odozgo poređajte ponovo krompir.
4. Prelijte sve vodom, tako da voda prekrije krompire.
5. Prekrijte folijom i stavite u rernu da se peče oko 20 minuta na 200 stepeni.
Izvor: Doznajemo
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus