1. Salate očistite, operite, i usitnite. Paradajz operite i isecite ga na polovine. Avokado oljuštite, izvaditi košticu i isecite ga na kriške.
2. Pileće grudi operite i ispržite ih na gril tiganju. Posolite i pobiberite po ukusu. Kada se ohladi iseći ga na manje komade.
4. Salate začiniti solju, uljem i sirćetom i dobro izmešati. Rasporediti u male činije i odozgo dodati piletinu i kriške avokada.
SUPERSAVET: Po želji, u ovu salatu možete dodati i sveže brusnice.
Salata sa piletinom
Čak iako niste vični u kuhinji, ovaj zdrav i nisko kaloričan obrok možete brzo da pripremite.
Još iz kategorije
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom
Minestrone čorba za post na vodi