Ovo zdravo varivo može biti jednako ukusno ako se pripremi bez mesa.
28.11.2013.
Povrće iseckajte, dodajte meso isečeno na kockice, kupus isečen kao za salatu (sitno). Na kraju prelijte paradajz sosom i kuvajte na najmanjoj temperaturi oko 2,5 sata, s povremenim protresanjem lonca.
Sastojci:
1,5 kg kupusa 0,5 kg mesa (po želji) glavica crnog luka 2 veće šargarepe malo paškanata malo celera malo peršunovog korena 2 kašike začina 1/2 l paradajz sosa kašičica bosiljka nekoliko kašika ulja
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus