1. Zagrejte rernu na 180 C.
2. U činiji pomešajte soja sos, biljno ulje, Vorčester sos, sok od limuna, šećer i paradajz sos.
3. Krmenadle poređajte u nauljen pleh za pečenje i premažite polovinom sosa. Pecite ih u zagrejanoj rerni oko 30 minuta. Nakon toga okrenite meso, premažite ostatkom sosa i pecite još 30 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus