Čuveni kuvar Gordon Remzi je otkrio tajnu kako da napravite najbrži mogući desert. Tiramisu svi vole, a ovaj kolač se generalno lako pravi, ali sada možete da spremite za manje od minute. Isprobajte, jer se na razlikuje puno od originala, a vi nećete izgubiti puno vremena. Super je rešenje i kada je neka proslava, jer deluje elegantno u čašama. Pogledajte i njegov recept za pastu za koju vam treba manje od 10 minuta.
Sastojci:
- 150 ml slatke pavlake
- 200 g maskarpone sira
- 4 piškote
- nes kafa
- 4 kašičice Porta
- 25 g šećera u prahu
- 1 kašičica ekstrakta vanile
- rendana čokolada
Priprema:
Umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu, a u drugoj posudi pomešajte vino, maskarpone i vanilu. Sjedinite obe smese. U čašu stavite piškote koje ste umočili u kafi i prepolovili. Sipajte fil i izrendajte čokoladu.
Izvor: Stvar ukusa
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom