Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RECEPT ZA PRŽENICE NA DRUGAČIJI NAČIN: Doručak od bajatog hleba koji vole sve generacije (VIDEO)

Autor Aleksandra Ljubičić

Napravite doručak za 10 minuta - prženice na drugačiji način po bakinom receptu.

 doručak.jpg Izvor: Bakina i dekina kuhinja

Prženice su mnogima omiljeni doručak, a pritom se prave veoma brzo. Isprobajte novi recept sa dodatkom slanine, sira i paradajza i sigurno će vam se svideti. Iskoristite stari hleb da obradujete ukućane ukusnim obrokom.

  • Sastojci:
  • 1 list suve slanine
  • 3 jajeta
  • so, biber, origano, slatka paprika
  • 50 g rendanog kačkavalja
  • 1 svež paradajz
  • malo ulja

Priprema:

Slaninu iseckati na kockice i propržiti na malo ulja. Kad se slanina lepo zarumeni ubaciti kriške hleba i zapeći ga 2-3 minuta. U činiji umutiti jaja, posoliti , dodati papriku, origano, po želji biber. Sipati preko hleba. Okrenuti hleb pa preko dodati pola rendanog kačkavalja pa kriške paradajza. Preko paradajza, drugi deo kačkavalja. Poklopiti da se kačkavalj otopi i paradajz malo omekša. Istresti na tanjir i servirati toplo.

Izvor: Bakina i dekina kuhinja

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKE KOLAČE i osvojite VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti