Domaći namaz od tunjevine možete jesti za doručak ili večeru, uz hleb ili bilo koje drugo pecivo. Nema aditiva, pa je zdravija opcija od kupovnih. Namaz od tunjevine dobar je prilog na posnoj slavskoj trpezi, a sve što treba da uradite jeste da pomešate i izblendirate sastojke.
- Sastojci:
- 180 g tunjevine u maslinovom ulju
- 100 g biljnog putera
- 1/2 glavice crnog luka
- 3 čena belog luka
- 1 kašičica senfa
- malo soli
- malo bibera
Priprema:
U tunjevinu dodajte puter, iseckan crni luk, usitnjen beli luk, senf, a potom i so i biber po ukusu. Sve dobro promešajte pa izblendirajte.
BONUS VIDEO:
Izvor: StvarUkusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus