Domaći namaz od tunjevine možete jesti za doručak ili večeru, uz hleb ili bilo koje drugo pecivo. Nema aditiva, pa je zdravija opcija od kupovnih. Namaz od tunjevine dobar je prilog na posnoj slavskoj trpezi, a sve što treba da uradite jeste da pomešate i izblendirate sastojke.
- Sastojci:
- 180 g tunjevine u maslinovom ulju
- 100 g biljnog putera
- 1/2 glavice crnog luka
- 3 čena belog luka
- 1 kašičica senfa
- malo soli
- malo bibera
Priprema:
U tunjevinu dodajte puter, iseckan crni luk, usitnjen beli luk, senf, a potom i so i biber po ukusu. Sve dobro promešajte pa izblendirajte.
BONUS VIDEO:
Izvor: StvarUkusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem