1. U 1 l rasola skuvati kiseli kupus i sve sastojke sitno narezane dok ne omekšaju, a pri kraju kuvanja dodati suve paprike i beli luk.
2. Posoliti po ukusu.
2. Skuvanu čorbu zapržiti razmućenim brašnom u hladnoj vodi, sa ili bez aleve paprike.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: posnajela.rs
Uskršnja pečena šunka sa medenom glazurom
Kako da napravite krafin - uskršnji kolač sa suvim grožđem
Jagnjeća plećka za uskršnji ručak - savršeno mekano meso koje se topi u ustima
Salata od jaja i kornišona koja može da bude i namaz
Najlepši slatkiš uskršnja gnezda