1. U 1 l rasola skuvati kiseli kupus i sve sastojke sitno narezane dok ne omekšaju, a pri kraju kuvanja dodati suve paprike i beli luk.
2. Posoliti po ukusu.
2. Skuvanu čorbu zapržiti razmućenim brašnom u hladnoj vodi, sa ili bez aleve paprike.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: posnajela.rs
Najbolji recept za kiseli kupus - sa suvim mesom, slaninom i šljivama
3 najbolja i najbrža recepta za pripremu šarana za Svetog Luku
Kiš loren - najbolja francuska pita sa slanininom i sirom
Održan treći Maxi nacionalni festival hrane: Proizvođači iz cele Srbije izložili širok spektar voća i povrća
Originalni recept za junetinu na burgundski način