Ukusan dodatak svakom jelu.
Sastojci:
- 2 šolje pire krompira
- 1 šolja brašna
- 3 kašike otopljenog maslaca ili masti
Priprema:
Krompir skuvajte, pa napravite pire u koji dodajte maslac i so. Dodajte brašno onoliko koliko je potrebno da dobijete kompaktno testo, ali ono ne sme postati suvo. Razvaljajte testo na pobrašnjenoj podlozi. Napravite krugove debiljine oko 1,5 cm. Napravite rupice viljuškom, pa pecite u tiganju dok ne dobiju smeđe mrljice po sebi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus