1. Hleb prepeći u tosteru. Svaku krišku hleba premazati začinjenim krem sirom. Preko sira nacepkati opranu i osušenu zelenu salatu.
2. Artičoku dobro ocediti i iseći na četiri tanka koluta. Bosiljak oprati i osušiti, pa listiće iskidati. Paradajz oprati, osušiti, očistiti i iseći na polovine.
3. Pripremljene sastojke staviti preko premazanih kriški sa salatom i ukrasiti bosiljkom.
NAPOMENA:
Eterična ulja bosiljka stimulišu lučenje hormona sreće u mozgu.
Pročitajte tekst: Hrana za dobro raspoloženje
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus