1. Ostaviti puter 15 minuta na sobnoj temperaturi. U činijici viljuškom izmešati puter, malo soli i ispasirani beli luk. Paradajz i mocarelu iseći na kolutove. Ispeći hleb u tosteru.
2. Pečeni hleb dok je još topao namazati puterom sa belim lukom. Slagati na hleb kolut paradajza, pa kolut mocarele, pa paradajz, pa mocarelu. Posuti origanom i ukrasiti svežim bosiljkom.
Brusketi kapreze
Salata kapreze na hlebu, ništa jednostavnije i ništa ukusnije.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus