Večera za celu porodicu.
Sastojci:
100 g margarina
250 g brašna
1 dl hladne vode
kašičica praška za pecivo
malo soli
250 g slanine
250 g kačlavalja
4 jajeta
1 kisela pavlaka
Priprema:
Margarin utrljajte između dlanova u brašno, pa zamesite testo sa hladnom vodom, kašičicom praška za pecivo i malo soli. Testo ostavite da stoji u frižideru 1 sat, pa posle toga ga rastanjite u tepsiji za pečenje.
Slaninu ispržite, pa rasporedite preko testa, a preko slanine izrendajte kačkavalj.
Prelijte sa 4 jajeta umućena sa 1 kiselom pavlakom (posoliti, pobiberiti, sipati kima i vegete).
Peći u zagrejanoj rerni na 220°C dok ne porumeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus