Pite sa domaćim korama punjene sirom ili mesom svi obožavaju. Korica koja krcka u ustima i fantastičan nadev su proverena kombinacija koja garantuje dobar ukus, a ako želite da isprobate nešto drugačije, a jednako ukusno,naš predlog je da ih napravite sa tortiljom. Nafilijute je sirom i šunkom za proveren pica ukus, a zatim umesto da je pečete pitu ispržite u tiganju. Vrlo jednostavno, a super je predlog za doručak ili večeru.
- Sastojci:
- tortilja
- peršun
- 100 g tvrdog sira
- 2 viršle ili kobasice
- 100 g šunke po želji
- 2 kašike majoneza
- 50 ml mleka
- 1 jaje
Priprema:
Izrendajte šunku, viršlu ili kobasicu i sir, pa dodajte seckani peršun, majonez, posolite i pobiberite, pa dobro sjedinite. Tortilju premažite majonezom, pa sipajte fil i urolajte. Isecite komade, pa umočite u umućeno jaje koje ste pomešali sa mlekom. Pržite u tiganju na malo ulja. Prijatno!
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus