Pite sa domaćim korama punjene sirom ili mesom svi obožavaju. Korica koja krcka u ustima i fantastičan nadev su proverena kombinacija koja garantuje dobar ukus, a ako želite da isprobate nešto drugačije, a jednako ukusno,naš predlog je da ih napravite sa tortiljom. Nafilijute je sirom i šunkom za proveren pica ukus, a zatim umesto da je pečete pitu ispržite u tiganju. Vrlo jednostavno, a super je predlog za doručak ili večeru. 

  • Sastojci:
  • tortilja 
  • peršun
  • 100 g tvrdog sira 
  • 2 viršle ili kobasice
  • 100 g šunke po želji 
  • 2 kašike majoneza
  • 50 ml mleka 
  • 1 jaje 

Priprema:

Izrendajte šunku, viršlu ili kobasicu i sir, pa dodajte seckani peršun, majonez, posolite i pobiberite, pa dobro sjedinite. Tortilju premažite majonezom, pa sipajte fil i urolajte. Isecite komade, pa umočite u umućeno jaje koje ste pomešali sa mlekom. Pržite u tiganju na malo ulja. Prijatno!

Izvor: Stvar ukusa