Nikad brži ručak od svega par namirnica. Ono što meso čini neverovatno sočnim je premaz od senfa, a onda pre nego što meso zapečete, prelijte jogurtom. Ukus će vas raspametiti, a ako vam je potreban prilog, možete da napravite krompir pire ili jednostavno samo sa salatom da poslužite.
Sastojci:
- 400 g pilećeg filea
- 100 g paprike
- 100 g ovčijeg sira
- 70 g senfa
- 150 ml jogurta
Priprema:
Meso isecite na šnicle, pa istanjite čekićem za meso. Posolite i pobiberite, pa bogato premažite senfom. Papriku isecite na trake, a sir na kockice. Stavite 3 trake paprike i 4 kockice sira. Urolajte i poređajte u tepsiju. Opet posolite i pobiberite i premažite senfom. Prelijte jogurtom i pecite na 180°C oko 30 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus