Nikad brži ručak od svega par namirnica. Ono što meso čini neverovatno sočnim je premaz od senfa, a onda pre nego što meso zapečete, prelijte jogurtom. Ukus će vas raspametiti, a ako vam je potreban prilog, možete da napravite krompir pire ili jednostavno samo sa salatom da poslužite.
Sastojci:
- 400 g pilećeg filea
- 100 g paprike
- 100 g ovčijeg sira
- 70 g senfa
- 150 ml jogurta
Priprema:
Meso isecite na šnicle, pa istanjite čekićem za meso. Posolite i pobiberite, pa bogato premažite senfom. Papriku isecite na trake, a sir na kockice. Stavite 3 trake paprike i 4 kockice sira. Urolajte i poređajte u tepsiju. Opet posolite i pobiberite i premažite senfom. Prelijte jogurtom i pecite na 180°C oko 30 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem