Ovaj ručak ćete pamtiti.

Postoji mnogo načina za pripremu tikvica, kao i mogućnosti da u njima uživate ove sezone. Jedan od njih je i ovaj za punjene čamce sa belim mesom. Lagano jelo, brzo se pravi, a a uz to ćete organizmu podariti i nekoliko preko potrebnih vrsta vitamina i minerala.
Sastojci:
- 2 veće tikvice
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- 400 g piletine
- začini
- maslinovo ulje
Priprema:
Tikvice preseći na pola i izdubiti. Na maslinovom ulju izdinstati seckani crni luk, 1 šargarepu, i sitno seckano pileće meso. Pred kraj dodati malo tikvice koju ste izdubili. Kada sve omekša začiniti.
Napuniti tikvice i poredjati u tepsiju. Dodati malo vode i staviti da se peče na 190 stepeni 45 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.