Kada nemate ideju šta da pripremite za ručak, ovo jelo može biti spas. Iskoristite sve od povrća što imate kod kuće, dodajte još i kobasice i pasulj iz konzerve i eto gurmanskog ručka. Jelo je izdašno pa će zasititi celu porodicu, a sigurno će im se svideti. 

Sastojci:

  • 400 g kobasice
  • 1 crni luk
  • 2 šargarepe
  • 4 krompira
  • 2 paprike
  • 200 g čeri paradajza
  • 1,5 šolja pasulja iz konzerve
  • pola šolje bujona
  • so, biber, paprika mlevena, peršun

Priprema:

Najpre isecite kobasicu na kolutove i propržite. Izvadite je, a u istom tiganju propržite luk, šargarepu, krompir i papriku. Dinstajte dok ne omekša povrće. Dodajte so, biber i mlevenu papriku. Promešajte. Sipajte pasulj, krškajte par minuta pa ubacite čeri paradajz isečen na pola. Vratite sada i kobasice, promešajte. Poklopite i krčkajte 20ak minuta. Na kraju pospite svežim peršunom.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE