Brzo jelo sa pasuljem koje morate da probate.

Kada nemate ideju šta da pripremite za ručak, ovo jelo može biti spas. Iskoristite sve od povrća što imate kod kuće, dodajte još i kobasice i pasulj iz konzerve i eto gurmanskog ručka. Jelo je izdašno pa će zasititi celu porodicu, a sigurno će im se svideti.
Sastojci:
- 400 g kobasice
- 1 crni luk
- 2 šargarepe
- 4 krompira
- 2 paprike
- 200 g čeri paradajza
- 1,5 šolja pasulja iz konzerve
- pola šolje bujona
- so, biber, paprika mlevena, peršun
Priprema:
Najpre isecite kobasicu na kolutove i propržite. Izvadite je, a u istom tiganju propržite luk, šargarepu, krompir i papriku. Dinstajte dok ne omekša povrće. Dodajte so, biber i mlevenu papriku. Promešajte. Sipajte pasulj, krškajte par minuta pa ubacite čeri paradajz isečen na pola. Vratite sada i kobasice, promešajte. Poklopite i krčkajte 20ak minuta. Na kraju pospite svežim peršunom.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.