Kada nemate ideju šta da pripremite za ručak, ovo jelo može biti spas. Iskoristite sve od povrća što imate kod kuće, dodajte još i kobasice i pasulj iz konzerve i eto gurmanskog ručka. Jelo je izdašno pa će zasititi celu porodicu, a sigurno će im se svideti.
Sastojci:
- 400 g kobasice
- 1 crni luk
- 2 šargarepe
- 4 krompira
- 2 paprike
- 200 g čeri paradajza
- 1,5 šolja pasulja iz konzerve
- pola šolje bujona
- so, biber, paprika mlevena, peršun
Priprema:
Najpre isecite kobasicu na kolutove i propržite. Izvadite je, a u istom tiganju propržite luk, šargarepu, krompir i papriku. Dinstajte dok ne omekša povrće. Dodajte so, biber i mlevenu papriku. Promešajte. Sipajte pasulj, krškajte par minuta pa ubacite čeri paradajz isečen na pola. Vratite sada i kobasice, promešajte. Poklopite i krčkajte 20ak minuta. Na kraju pospite svežim peršunom.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus