Za ručak uglavnom svi biraju belo meso, jer ne samo da se lako sprema, slaže se sa skoro svim sastojcima i ukusno je. Pripremite ga u sosu od paprike i paradajza i biće mekano i sočno, a kao prilog možete da servirate pire krompir. Priprema je nikad jednostavnija i dosta se brzo pravi, pa je idealan obrok i kada dođete mrtvi umorni sa posla, a gladni ste.
Sastojci:
600 g pilećeg filea
20 g putera
1/2 crnog luka
1/2 paprike
200 g pelata
100 ml vode
peršun
bosiljak
Priprema:
Meso posolite i pobiberite, pa ispržite na malo ulja. Izvadite meso iz tiganja, pa u isti dodajte puter i kada se istopi propržite seckani luk i papriku. Sipajte paradajz sok i vodu, promešajte i vratite meso. Krčkajte još 5 minuta, a onda dodajte seckani peršun i sušeni bosiljak.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus