Za ručak uglavnom svi biraju belo meso, jer ne samo da se lako sprema, slaže se sa skoro svim sastojcima i ukusno je. Pripremite ga u sosu od paprike i paradajza i biće mekano i sočno, a kao prilog možete da servirate pire krompir. Priprema je nikad jednostavnija i dosta se brzo pravi, pa je idealan obrok i kada dođete mrtvi umorni sa posla, a gladni ste. 

Sastojci:
600 g pilećeg filea 
20 g putera 
1/2 crnog luka 
1/2 paprike 
200 g pelata 
100 ml vode 
peršun 
bosiljak

Priprema:
Meso posolite i pobiberite, pa ispržite na malo ulja. Izvadite meso iz tiganja, pa u isti dodajte puter i kada se istopi propržite seckani luk i papriku. Sipajte paradajz sok i vodu, promešajte i vratite meso. Krčkajte još 5 minuta, a onda dodajte seckani peršun i sušeni bosiljak. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE