Svaka domaćica je bar jednom pravila pire krompir, pogotovo ako su za ručak bile ćufte ili pohovano belo meso. Postoje razni trikovi koji će učiniti krompir kremastijim i lepšim, ali svako ima neki svoj način i neki sastojak koji ne voli ili smatra da kvari ukus krompiru.
Najosnovnija verzija pire krompira je da se u kuvani krompir doda mleko i puter i da se umuti. Ovaj recept ne može da omane, a ne morate da dodajte neke specijalne sastojke, pogotovo ako ne volite.
Da biste napravili savršeno kremast pire krompir, trik je jednostavan. Umutite ga sa mlekom, pa tek onda dodajte puter, jer će se tako lepše sjediniti i ukus će biti bolji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus