Belo meso možete da pripremite na bezbroj načina, ali uvek postoji šansa da ono ispadne suvo. Kod belog mesa je bitno da bude marinirano,jer to garantuje uvek sočno i ukusno meso. Ako volite da jedete pileći file, mi vam predlažemo recept koji će vas oduševiti. Marinirajte ga u peršunu i biće mnogo aromatičnije. Uživajte!
- Sastojci:
- 500 g pilećeg filea
- peršun
- 2 čena belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
Priprema:
U blenderu pomešajte peršun, so, biber, maslinovo ulje i beli luk. Dobro izblendirajte. Meso isecite na tanke šnicle, pa prelijte dobijenim sosom i lepo promešajte da se sastojci sjedine. Zatim pokrijte providnom folijom i ostavite da upije nekih 15 minuta. Ispržite meso sa obe strane.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus