Srbi ne mogu da zamisle ručak bez mesa, a ako želite da napravite nešto na brzinu, naš predlog su pileće faširane šnicle sa pečurkama. Kada ih pravite od mlevenog mesa bitno je da dodate jedan sastojak koji ih čini sočnijim, ali ako koristite seckano pileće meso samo dodajte sir i pečurke i faširane će biti preukusne.
Sastojci:
- 1 pileći file
- 200 g šampinjona
- 1 paprika
- 100 g belog sira
- 2 jajeta
- 1 kašika pavlake
- 1 kašika majoneza
- 1,5 kašika skroba
- 1 kašičica belog luka u prahu
Recept za faširane pileće šnicle sa pečurkama:
Meso isecite na sitne kockice, a sir umutite sa jajima. U tu smesu dodajte meso, kao i seckanu papriku i pečurke. Promešajte, pa dodajte majonez, pavlaku, skrob, posolite, pobiberite i popsite belim lukom. Sve lepo sjedinite, a onda kašikom sipajte smesu za faširane šnicle u tiganj u kojem ste zagrejali ulje.
BONUS VIDEO:
Izvor: StvarUkusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus