Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKO TO RADE PROFESIONALCI: U faširane šnicle umesto prezli dodajte iznenađujući sastojak

Autor Sanja Belinić

Za Prvi maj obavezno napravite i faširane šnicle.

 Kako se prave faširane šnicle Izvor: Shutterstock

Kada se prave faširane šnicle u mleveno meso dodaju se jaja i prezle, ali profesionalni kuvari koriste drugi sastojak koji čini meso sočnijim. Kako bi šnicle bile ukusnije i zdravije umesto prezli koristite seckane orahe

Možda će vas zanimati

Takođe, možete koristiti i kikiriki, bademe ili bilo koji orašasti plod. Meso će biti spolja hrskavo, a iznutra sočno i nežno. Kada krenete da pržite u tiganju ili pečete na roštilju, formiraće se korica koja će omogućiti da sav mesni sok ostane u šniclama. 

Pored ćevapa, krmenadli, kobasica i pljeskavica nemojte da proskočite faširane šnicle. Pogotovo što će ovako pripremljene biti savršenog ukusa i niko neće moći da im odoli. 

Izvor: Stvar ukusa 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti