1. Prokuvati vodu i ulje, skoliniti sa ringle, pa umešati brašno. Mešati dok smesa ne postane glatka. Kada se ohladi, dodati jaja, jedno po jedno i mutiti.
2. Pleh od rerne obložiti papirom za pečenje. Napuniti špric i oblikovati tulumbe dužine oko 10 cm. Peći ih u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30 minuta. Isključiti rernu i ostaviti ih da stoje još 5 minuta.
3. Prohlađene tulumbe preseći na pola i puniti ih ruskom salatom ili nekom drugom po izboru.
Izvor: Domaćica za vas
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus