Na malo ulja propržiti sitno iseckan luk, pa kada malo omekša, postane staklast dodati tanju šargarepu isečenu na kolutiće. Stalno mešati da se sve malo uprži, a na taj način i šargarepa malo pusti boju, pa dodati crvenu papriku isečenu na kockice, kao i karfiol na veće i li manje cvetiće, zavisi da li ga vaši ukućani vole i da li morate kasnije da ga izvadite iz lonca. Naravno veće komade je lakše pronaći i odstraniti. :) Sve malo upržiti i dodati meso i isečen krompir. Sve dobro izmešam i nalijem vodu, zavisi od količine povrća i mesa, u svakom slučaju potrebno je da sve dobro pliva, dodam paradajz koji sama pravim, a možete koji imate ili dodate 2-3 oljuštena i iseckana paradajza, bez semenki, poklopim, smanjim jačinu ringle i to se sve krčka dok se meso i povrće ne skuvaju odnosno postanu mekani. Probate ukus, da li je dovoljno slano, malo pobiberite, dodate ljute papričice ili alevu, tek da dobije neku pikantnu notu, uostalom sve po ukusu. Prijatno Vam drage moje! kodbakeugostima.blogspot.com